Tentang Kami

Saha Urang

Kami mangrupikeun perusahaan anu jujur ​​​​sareng serius, anu khusus dina produksi sareng penjualan suku cadang mobil.Kami dumasar di Cina sareng kami bangga gaduh sertipikat TS16949.

Range Produk Utama

Shock absorber, coilover otomatis, rod piston, stamping bagian, powder metallurgy, spring, tube, segel minyak, cakram, kabayang Hub jeung bagian mobil sejen, bagian olahraga.

Diékspor

produk Max urang geus diékspor ka Rusia, Eropa, Jepang, Korea, Afrika, Kanada, AS, Australia jeung saterusna.Max boga reputasi alus sarta ngadegkeun hubungan jangka panjang jeung konsumén.

Spésialisasi urang

Henteu janten rahasia yén asesoris sapertos kitu henteu gampang dipendakan atanapi, langkung tepatna, sesah mendakan suku cadang mobil anu kualitasna luhur.Utamana dunya online pinuh ku situs web anu ngaku nawiskeun solusi anu berharga sareng murah, tapi henteu tiasa nyayogikeunana.Urang hayang ngarobah paradigma ieu.

Max ogé gaduh séri alat uji pikeun ngontrol kualitas, sapertos projector, roughness tester, micro hardness tester, universal tensile machine, Metallography analyzer, thickness tester, salt spray tester.

~Y5ON9S85LJ(VMLCV9_)WXO
{3_OE@QFN}A636LR2N$LS)K

Kabagjaan Anjeun, Misi Kami

Kapuasan palanggan mangrupikeun hiji-hijina tujuan urang sareng kami teras-terasan kerja keras pikeun mastikeun klien kami gaduh pangalaman anu sampurna.Kami ngurus unggal masalah anu tiasa timbul sateuacan, nalika sareng saatos pesenan ditempatkeun, ngamungkinkeun anjeun pikeun nempatkeun pesenan dina kabébasan lengkep sareng kapastian gaduh tim khusus anu ngadukung anjeun.

Tim insinyur Max kalawan pangalaman euyeub dina garis suku cadang mobil, utamana di wewengkon shock absorber, urang teu ukur nyadiakeun produk pikeun konsumén, tapi ogé nyadiakeun rojongan teknis, produksi sagala-waktos pangawasan sarta jasa lagu kualitas.OEM sareng ODM duanana sayogi.Max tiasa nyayogikeun sagala jinis jasa pamariksaan sareng laporan kalebet laporan PPAP, RT, UT, MPI, WPS & PQR sareng saterasna.

PABRIK (2)

Pameran

paméran (3)
paméran (2)
paméran (6)
paméran (1)
paméran (5)
paméran (4)

Sertipikat

SERTIPIKAT

Max Auto Parts Limited

Wilujeng sumping di Max Auto Parts produsén sareng eksportir suku cadang mobil