Cina Pabrik 55CrSI 60Si2Mn Steel bahan coil spring

Katerangan pondok:

Cinyusu coil anu dilakukeun ku Max Auto biasana nganggo bahan 60Si2Mn, 60Si2MnA, 55CrSiA, SAE9254, urang gaduh pabrik baja spring sorangan, anu ngajantenkeun harga urang langkung handap tina pesaing.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
Materail Baja karbon (SWC), 65Mn, 72B, 82B, baja roller tiis, stainless steel (SUS),
tambaga beryllium, tambaga fosfor, kuningan, kawat musik, kawat piano (SWP), 60Si2Mn, 60Si2MnA, 55CrSiA, SAE9254, jsb.
Diaméter kawat 0.1mm-65mm
Kasadiaan OEM, ODM
Beungeut bérés Séng plating, nikel plating, Chrome plating, bubuk palapis, éléktroforésis,
oksidasi kimiawi jeung impregnation minyak, jsb
Sertifikasi ISO9001, TS16949
Aplikasi Suspénsi mobil, produk éléktronik, alat tulis, saklar kakuatan, arsitéktur, hardware na molds, alat-alat olahraga, jsb.
Bungkusan Kantong pe, karton, palet

Thecoil springdijieun ku Max Auto biasana ngagunakeun bahan 60Si2Mn, 60Si2MnA, 55CrSiA, SAE9254, urang boga pabrik spring baja sorangan, nu nyieun harga urang leuwih handap pesaing.

Kami reueus ngagaduhan sertipikat TS16949.Pabrik kami ngagaduhan lahan 40,000 méter pasagi, modal kadaptar 8,6 juta rmb, éta gaduh karyawan 180, insinyur 28, insinyur senior 3
Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, produksi kelas munggaran sareng jaminan sosial, metode tés canggih, Kalayan 30 taun produksi sareng manajemén cinyusu, téknologi dewasa sareng kualitas stabil sareng dipercaya, éta produsén profésional produksi spring, utamina nyayogikeun rupa-rupa mesin pikeun mobil domestik jeung asing, batubara, manufaktur alat listrik jeung industri lianna.Diaméter processing aya dina rentang 0.2mm-100mm.Cinyusu baku atanapi khusus ngawangun, produk utama nyaéta: cinyusu gantung mobil, cinyusu tegangan reset strut hidrolik tunggal sareng rupa-rupa cinyusu mékanis

pabrik

Témbongkeun pabrik

pabrik

Fasilitas Uji

nguji


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami