Coilover& Suspénsi hawa

  • Kit gantung hawa Golf 6,7, produsén ti China anu ngajual panas AS Kanada

    Kit gantung hawa Golf 6,7, produsén ti China anu ngajual panas AS Kanada

    Ngaran Bagian Air gantung kit, Air gantung spring Surface Treatment Bubuk palapis / Chromed Surface Warna Beureum / Emas / Biru / Hideung / Biru / Hideung, sakumaha sarat customer.Aplikasi Golf 4/5/6/7, VW Polo, Ford Mustanf 6 atanapi mobil anu adjustable Adjustable Damping, Jangkungna adjustable, sareng Kontrol Kualitas Silinder Adjustable Dilaksanakeun ku ISO9001 / TS16949: 2002 Bungkusan Kotak Warna Batin, Kotak Karton Luar-Standar Palanggan Logo Nyitak Sumuhun, Nyitak Logo dina kotak Warna/dina Shock...
  • Toyota AE101, Corolla, VIOS, Ride Jangkungna adjustable, 32 Damping Level Adjustment, Coilover Nurunkeun Kit

    Toyota AE101, Corolla, VIOS, Ride Jangkungna adjustable, 32 Damping Level Adjustment, Coilover Nurunkeun Kit

    Toyota AE101,Corrola,VIOS,Tunggangan Jangkungna Disesuaikeun,32 Damping Level Adjustment,Coilover Nurunkeun Kit Cocog: TOYOTA COROLLA 87~00 AE101/AE111 F6 R4 COROLLA ZZE130/NZE121 F6 R5 COROLLA2~12 R5 COROLLA2~12/2015 ZZE130 ~07 NCP10/12 F5 R3 VIOS/YARIS 08~12 NCP91 F5 R3 VIOS/YARIS 13+ NCP131 F5 R3 CAMRY 07~11 ACV40 F6 R3 CAMRY 12+ XV50 F6 R3 FORTUNER VRZ MARK X/IS250 saméméhna 06+ ACR50W F6 R7 86 12+ ZN6/ZC6 F7 R7 WISH 04~09 ZNE10G F1...
  • Honda Civic Street II Coilovers Nurunkeun Kit, Spring Tegangan Jeung 32 Klik Damping, Naik Jangkungna adjustable

    Honda Civic Street II Coilovers Nurunkeun Kit, Spring Tegangan Jeung 32 Klik Damping, Naik Jangkungna adjustable

    Honda Civic Street II Coilovers Nurunkeun Kit, Spring Tegangan Jeung 32 Klik Damping, Naik Jangkungna Adjustable Damping Levels: 32 Cara Dirancang Husus Coil Springs Leuwih Shock Kit Pikeun Turunkeun Kandaraan Jalan ditangtoskeun Mono Tube Shock Jeung Steel Alloy Awak Jeung Valving Ngawenangkeun 32 Clicks Rebound Force Penyesuaian;Independen Spring Tegangan Jeung Ride Jangkungna Setélan Pikeun Ngidinan Stiffness Jeung Naik Jangkungna Disaluyukeun Kapisah No Parentah Instalasi;Pasang Ku Profesional Berpengalaman Disarankeun Mon...
  • Kit gantung hawa, spring gantung hawa

    Kit gantung hawa, spring gantung hawa

    Ngaran Bagian Air gantung kit, Air gantung spring Surface Treatment Bubuk palapis / Chromed Surface Warna Beureum / Emas / Biru / Hideung / Biru / Hideung, sakumaha sarat customer.Aplikasi Golf 4/5/6/7, VW Polo, Ford Mustanf 6 atanapi mobil anu adjustable Adjustable Damping, Jangkungna adjustable, sareng Kontrol Kualitas Silinder Adjustable Dilaksanakeun ku ISO9001 / TS16949: 2002 Bungkusan Kotak Warna Batin, Kotak Karton Luar-Standar Palanggan Logo Nyitak Sumuhun, Nyitak Logo dina kotak Warna/dina Shoc...
  • Kualitas Jerman Cina Harga Monotube Damping coilover adjustable

    Kualitas Jerman Cina Harga Monotube Damping coilover adjustable

    Coilover tiasa sacara bébas nyaluyukeun jangkungna shock absorber sareng ukuran gaya damping internal, anu tiasa ngajantenkeun kendaraan mudik dina hal jangkungna kendaraan sareng karasa gantung, anu gaduh playability anu luhur pisan sareng kalenturan.