Sistem angkat-up kabinét Dapur Gas Spring

Katerangan pondok:

Numutkeun ciri na widang aplikasi béda, cinyusu gas disebut oge rod rojongan, ngarojong gas, adjusters sudut, rod gas, dampers, jsb Numutkeun struktur jeung fungsi tina cinyusu gas, aya sababaraha jenis cinyusu gas, kayaning salaku cinyusu gas bébas, cinyusu gas timer Ngonci, cinyusu gas traction, spring gas eureun bébas, swivel korsi gas cinyusu, rod gas, dampers, jsb Produk ieu loba dipaké dina widang mobil, aviation, alat-alat médis, jati, manufaktur mesin jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

kabinét-1

kabinét-2

Fitur
Kualitas 1.50000 kali ngagunakeun hirup
2.One jaminan sataun
3. Lulus ISO9001, SGS, sertipikat TS16949
Aplikasi Jati, Mobil, Mesin, Equipemnt mékanis, Wadah, jsb
Materail Karbon Steel 20 # / stainless steel 304 / SS316
Warna pérak / hideung / batur
Nyambung Panyambung bal / panon logam / clevis jeung saterusna
Kauntungannana sampel 1.Free sadia
2.Small MOQ geus sadia, urang bisa nampa urutan sampel, 100 PCS
3. Pangiriman Gancang
4. harga kalapa
Beurat beban 50N, 60N, 80N, 100N, 120N, 150N atawa lianna
Ukuran Standar atanapi ngaropéa nurutkeun pamundut anjeun
Bungkusan Unggal cinyusu gas dina kantong plastik, lajeng kana kotak karton
rinci teknis
Silinder SAE 1020 / SS304 / SS316
Perlakuan permukaan Painiting, euweuh grinding, palapis lemes
Batang piston SAE1045, perlakuan permukaan Chrome plating atanapi QPQ, 72h Salt lalawanan semprot
Nyambung Warna hideung atanapi pérak, bahan tiasa baja atanapi plastik
Segel minyak segel minyak ieu meuli ti merek luhur

tipena béda spring gas:

Numutkeun ciri na widang aplikasi béda, cinyusu gas disebut oge rod rojongan, ngarojong gas, adjusters sudut, rod gas, dampers, jsb Numutkeun struktur jeung fungsi tina cinyusu gas, aya sababaraha jenis cinyusu gas, kayaning salaku cinyusu gas bébas, cinyusu gas timer Ngonci, cinyusu gas traction, spring gas eureun bébas, swivel korsi gas cinyusu, rod gas, dampers, jsb Produk ieu loba dipaké dina widang mobil, aviation, alat-alat médis, jati, manufaktur mesin jeung saterusna.
1. Angkat gas spring (Angkat gas spring)
2. Cinyusu gas timer ngonci
3. Cinyusu gas eureun bébas (gas cinyusu gesekan, cinyusu gas saimbang) utamana dipaké dina parabot dapur, alat-alat médis sarta widang lianna.
4. Korsi gas spring.
5. Sumber gas traksi (gas traksi spring)
6. Damper langkung seueur dianggo dina mobil sareng alat médis,

Kumaha nangtoskeun kualitas cinyusu gas:

Kualitas cinyusu gas ditilik utamana tina aspék di handap ieu: kahiji, kinerja sealing na, lamun kinerja sealing teu alus, bakal aya leakage minyak jeung leakage hawa salila pamakéan;Bréh, akurasi, kayaning 500N Pikeun cinyusu gas, kasalahan gaya dihasilkeun sababaraha pabrik teu ngaleuwihan 2N, sarta produk sababaraha pabrik bisa jadi jauh ti 500N sabenerna diperlukeun;anu katilu nyaéta umur jasa, sareng umur jasana diitung ku sabaraha kali éta tiasa ditarik deui;panungtungan nyaéta Nilai gaya robah salila stroke, sarta cinyusu gas dina kaayaan idéal kedah ngajaga nilai gaya unchanged sapanjang stroke nu.Sanajan kitu, alatan rarancang jeung ngolah faktor, nilai gaya tina cinyusu gas dina stroke inevitably robah.Gedéna parobahanana mangrupikeun kritéria penting pikeun ngukur kualitas cinyusu gas.Nu leuwih leutik gedéna parobahan, nu hadé kualitas cinyusu gas, sarta sabalikna.

Cinyusu gas anu dilakukeun ku Max Auto nganggo rod piston ku perawatan plating QPQ ATAWA Chrome, pikeun nyegah karat.
Unggal sapotong saméméh pak, ieu diuji ku mesin tekanan hawa, pikeun mastikeun gaya gas minuhan reuiqremnt.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami