Gas Spring

  • Sistem angkat-up panto Kabinet Dapur Gas Spring

    Sistem angkat-up panto Kabinet Dapur Gas Spring

    Numutkeun ciri na widang aplikasi béda, cinyusu gas disebut oge rod rojongan, ngarojong gas, adjusters sudut, rod gas, dampers, jsb Numutkeun struktur jeung fungsi tina cinyusu gas, aya sababaraha jenis cinyusu gas, kayaning salaku cinyusu gas bébas, cinyusu gas timer Ngonci, cinyusu gas traction, spring gas eureun bébas, swivel korsi gas cinyusu, rod gas, dampers, jsb Produk ieu loba dipaké dina widang mobil, aviation, alat-alat médis, jati, manufaktur mesin jeung saterusna.