Warta

  • Naon status ngembangkeun industri shock absorber mobil?

    Naon status ngembangkeun industri shock absorber mobil?

    Kalayan pamekaran sains sareng téknologi, mobil ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun nyerep kejut.Ayeuna, résistansi shock absorbers adjustable anu jadi absorbers shock mainstream.Kalayan panalungtikan sareng pamekaran anu terus-terusan, intelijen bakal langkung luhur sareng langkung luhur, sareng ...
    Maca deui
  • Umur shock absorber (suspensi matainance)

    Umur shock absorber (suspensi matainance)

    Max Auto Parts nyaéta produsén pabrik bagian sintered (kaasup piston guncangan, klep guncangan, pituduh rod penyerap kejut, upami anjeun ngalereskeun atanapi nyerep kejut perakitan, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi. Urang ngagaduhan seueur insinyur profésional, kami gratis kalawan konsultasi pikeun sakabéh shock abs ...
    Maca deui
  • pangropéa misah tina gantung

    pangropéa misah tina gantung

    Kusabab ningkatna sarat jalma modéren pikeun kanyamanan naék sareng stabilitas penanganan, sistem gantung anu henteu mandiri laun-laun dileungitkeun.Sistem gantung bebas ieu loba dipaké ku pabrik mobil kusabab kamampuhan touch roda na alus, greatly impr ...
    Maca deui
  • Daur ngagantian suku cadang mobil

    Daur ngagantian suku cadang mobil

    1.ban siklus ngagantian: 50.000-80.000km Ganti ban anjeun rutin.Sakumpulan ban, kumaha waé awét, moal tahan saumur hirup.Dina kaayaan normal, siklus ngagantian ban nyaéta 50.000 nepi ka 80.000 kilométer.Upami anjeun gaduh retakan dina sisi ban, sanaos anjeun henteu acan ngaréaksikeun ...
    Maca deui
  • "Double 11" penjualan platform e-commerce / aftermarket otomotif di Cina

    Penjualan platform e-commerce "Double 11" panas, naha pasar otomotif tiasa didorong Double 11 mangrupikeun acara populér pikeun e-commerce langsung, sareng éta ogé lalu lintas bonus panggedéna pikeun e-commerce.Double 11 taun ieu, beuki seueur mall balanja fisik sareng toko par...
    Maca deui
  • Rincian rod piston

    Rincian rod piston

    Batang piston mangrupikeun bagian anu nyambungkeun anu ngadukung padamelan piston.Éta mangrupikeun bagian anu gerak kalayan gerakan anu sering sareng syarat téknis anu luhur, anu biasana dianggo dina bagian anu pindah tina silinder minyak sareng silinder.Nyandak silinder hidrolik sabagé conto, éta diwangun ku silinder ...
    Maca deui
  • Didatangan kami di MEXICO-CHINA INVEST&TRADE EXPO 2022

    Didatangan kami di MEXICO-CHINA INVEST&TRADE EXPO 2022

    Kami ngahadiran MEXICO-CHINA INVEST&TRADE EXPO 2022 Tanggal: 8-10 NOV.2022 Wilujeng sumping di kami, stan kami no.104
    Maca deui
  • Mobil Shock Absorber Pangaweruh Dasar

    Mobil Shock Absorber Pangaweruh Dasar

    Shock absorbers mangrupakeun bagian penting tina sakabéh sistem gantung mobil, maranéhna ngaronjatkeun kanyamanan sarta nyegah masalah mékanis.Shock absorbers mangrupakeun alat hidrolik nu duanana ngadalikeun sarta dampen guncangan disababkeun ku gerak cinyusu jeung gantung mobil.Ku kituna, fungsina ...
    Maca deui
  • Auto Aftermarket

    Auto Aftermarket "Laut Beureum"?Parobahan industri ngakibatkeun tren anyar

    Salaku pasar triliun-dollar, aftermarket otomotif dipaké pikeun jadi sagara biru badag dina panon investor jeung pangusaha, tapi dina taun panganyarna, jeung évolusi pasar jeung pangaruh rupa-rupa faktor "swan hideung", nu aftermarket otomotif. geus jadi beuki...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Sistim gantung kandaraan -1

    Pangaweruh Dasar Sistim gantung kandaraan -1

    一.Tipe suspénsi ✔ Suspénsi hareup nyaéta sambungan antara pigura sareng as, pikeun ngadukung beurat mobil, nyerep geter ban, dina waktos anu sami nyetél bagian tina alat setir, numutkeun kana wangun as hareup bisa dibagi kieu.1...
    Maca deui
  • Automobiles Shock absorbers mariksa bug

    Automobiles Shock absorbers mariksa bug

    Dina raraga nyieun pigura jeung awak Geter tina atenuasi gancang, ngaronjatkeun numpak jeung kanyamanan mobil, sistem gantung mobil umumna dilengkepan shock absorbers, mobil ieu loba dipaké dina peran bidirectional tina silinder shock absorber. .Bubuka singget...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajawab sora abnormal tina luhur strut Gunung

    Kumaha carana ngajawab sora abnormal tina luhur strut Gunung

    Kumaha carana ngajawab sora abnormal ti luhur strut Gunung 1.The shock absorber perlu dihapus pikeun mentega daubing.Sora anu teu normal tina panyerep kejut luhur gunung kedah digentos ku panyerep kejut anu énggal.2. Nalika shock absorber ruksak alatan maké serius tur cimata, wahana ...
    Maca deui