"Double 11" penjualan platform e-commerce / aftermarket otomotif di Cina

Penjualan platform e-commerce "Double 11" panas,

naha aftermarket otomotif bisa boosted

ganda 11 mangrupakeun acara populér pikeun hirup e-commerce, sarta eta oge lalulintas bonus pangbadagna pikeun e-commerce.Double 11 taun ieu, beuki loba mall balanja fisik jeung toko ilubiung dina kagiatan ieu, komo dibuka diskon promosi anu sakumaha vigorous salaku platform e-commerce.Pakéan, kadaharan, perumahan, sareng transportasi sadayana disusup pikeun narik aliran pelanggan sareng nyorong Konsumsi.Popularitas Double 11 parantos online sareng offline, sareng parantos janten dinten anu ageung pikeun sadayana industri penjualan pikeun ngamajukeun babarengan.

 

Numutkeun data ti Nebula, GMV tina acara Double 11 2022 bakal ngahontal 1,115,4 milyar yuan, paningkatan sataun-on-taun 13,7%.Perusahaan e-commerce langsung anu diwakilan ku Douyin, Diantao, sareng Kuaishou gaduh volume transaksi total 181.4 milyar yuan dina Double 11 taun ieu, paningkatan sataun-on-taun 146.1%, jauh ngaleuwihan ekspektasi.

 

Sarerea terang yén Douyin ayeuna mangrupikeun platform penting pikeun padagang di sagala rupa industri pikeun ilubiung dina penjualan.Salila Douyin Double 11 taun ieu (31 Oktober nepi ka 11 Nopémber), jumlah padagang anu milu dina acara Double 11 di Douyin e-commerce ningkat ku 86% sataun-on-taun, volume transaksi sareng harga unit palanggan tina sababaraha toko dua kali. .

 

Dina kontéks ieu, Double 11 taun ieu ogé kéngingkeun hasil anu teu kaduga pikeun industri mobil.Perusahaan mobil aktip milu dina perangna.Kusabab ahir Oktober, aya merek mobil pemanasan dina platform e-commerce utama.Dina isuk awal 11 Nopémber, karnaval balanja ieu ngahontal klimaks na.Kerja keras, terus promosikeun produk sareng ngajelaskeun promosi ka fans.

Dina sentimen promosi penjualan anu luhur tina Double 11, rupa-rupa perusahaan mobil teu nyéépkeun biaya pikeun promosi promosi, sapertos "ngabagi puluhan juta kupon tunai", "jutaan subsidi", "ngarebut 660 juta hadiah ageung" sareng saterasna. .", antusiasme fans tetep teu ngurangan, dealers sarta toko 4S ogé datang pikeun lalajo jeung liven up pikagumbiraeun.Saatos ningali "perusahaan gélo" dina Double 11, kolega urang di pasar saatos henteu tiasa ngabantosan tapi nyobian éta.

 

Naha aftermarket otomotif tiasa ilubiung dina éta?Bakal ditarik ka luhur?

 

Dina jawaban eta enya, lamun volume cukup badag, éta bisa ningkatkeun kauntungan sarta dilegakeun saluran.Tapi ogé dibagi dumasar kana sifat perusahaan, sareng merek sareng produk khusus kedah diperhatoskeun sacara saksama.

 

Produk nangtukeun saluran, sarta aftermarket otomotif nujul kana ampir kabéh konsumsi sarta jasa anu bisa lumangsung dina prosés pamakéan normal sarta jasa meuli mobil sanggeus pamakéna asup kana pasar produk otomotif.Aranjeunna langkung condong kana offline, tapi kalayan digitalisasi Pangembangan platform sareng platform ogé parantos mimiti ngembangkeun nuju e-commerce sareng online.Seueur perusahaan suplai mobil di pasar luar teu tiasa dikontrol dina e-commerce sareng streaming langsung, sedengkeun sababaraha pangropéa otomatis anu aya hubunganana sareng pangropéa masih offline.Etalase langkung intuitif.Sanaos teu tiasa digeneralisasi, sababaraha perusahaan anu parantos suksés ngarobih parantos nyandak kauntungan tina éta.

Dina modél aftermarket tradisional, tata perenah sareng pamekaran produksi aftermarket otomotif di nagara kuring henteu saimbang.Aya seueur alesan komprehensif pikeun ieu.Dina taun-taun ayeuna, sagala rupa alesan sapertos bahan baku, chip, sareng kaayaan internasional nyegah produk-produk perusahaan éléktronik otomotif teu online.Usaha teu tiasa mendakan mitra anu cocog, sareng seueur perusahaan anu musnah dina kasusah.Sanajan kitu, pasar aya, sarta kapamilikan mobil téh tumuwuh steadily, lajeng industri pasar masih nuturkeun raket.Zheng Yun, pasangan senior global Roland Berger, sakali ngomong yén kandaraan énergi anyar Paménta pikeun aftermarket, utamana beberesih kageulisan, pangropéa tradisional, ban, lambar logam, sarta jasa listrik jeung éléktronik, bakal naek gancang dina sababaraha taun ka hareup.Usaha ieu bakal janten pilar nilai penting pikeun pangropéa kendaraan énergi énggal.Ku alatan éta, dina trend kandaraan énergi anyar dina mangsa nu bakal datang, ngembangkeun e-commerce online bakal jadi leuwih populér di aftermarket otomotif, kayaning asesoris interior jeung tungtung ritel lianna.

 

Ngembangkeun booming platform e-commerce geus mawa kasempetan pikeun model jualan tradisional, tapi ogé geus mawa sababaraha tantangan sasuai.Kauntungan lalulintas anu nembé dikembangkeun dihijikeun sareng struktur modél tradisional, tapi dina waktos anu sami, urang kedah langkung nengetan pentingna inovasi.Fungsi, inovasi nyaéta gaya nyetir pikeun pangwangunan, sareng éta ogé bakal ningkatkeun ékspansi modél dina jaman lalu lintas.

 


waktos pos: Nov-18-2022