Daur ngagantian suku cadang mobil

1.ban

Daur ngagantian: 50.000-80.000km

Ganti ban anjeun rutin.

Sakumpulan ban, kumaha waé awét, moal tahan saumur hirup.

Dina kaayaan normal, siklus ngagantian ban nyaéta 50.000 nepi ka 80.000 kilométer.

Upami anjeun gaduh retakan dina sisi ban, sanaos anjeun henteu acan ngahontal jarak nyetir,

Ogé ngaganti eta demi kaamanan urang.

Éta kedah diganti nalika jero tapakna kirang ti 1.6mm, atanapi nalika tapakna parantos ngahontal tanda indikasi ngagem.

 

2. Hujan scraper

Daur ngagantian: sataun

Pikeun ngagantian wiper wiper, éta pangalusna pikeun ngaganti sakali sataun.

Lamun maké wiper sapopoé, ulah aya "kering scraping", nu gampang ngaruksak wiper nu

Serius bisa ngabalukarkeun karuksakan kaca mobil.

Anu gaduh langkung saé menyemprot cairan gelas anu bersih sareng pelumas, teras ngamimitian wiper,

Biasana ngumbah mobil ogé kudu cleaned dina waktos anu sareng scraper hujan.

 

3. Bantalan marake

Daur ngagantian: 30.000 km

Inspeksi sistem ngerem penting pisan, anu langsung mangaruhan kasalametan kahirupan.

Dina kaayaan normal, hampang marake bakal ningkat kalayan jarak nyetir, sareng laun-laun ngagem.

Pad marake kedah diganti upami kandelna kirang ti 0,6 cm.

Dina kaayaan nyetir normal, hampang marake kudu diganti unggal 30.000 kilométer.

 

4. Batré

Daur ngagantian: 60.000km

Batré biasana diganti saatos 2 taun atanapi langkung, gumantung kana kaayaan.

Biasana nalika kendaraan dipareuman, juragan nyobian nganggo alat listrik kendaraan sakedik-gancang.

Nyegah leungitna batré.

 

5. Mesin timing sabuk

Daur ngagantian: 60000 km

Sabuk timing mesin kudu dipariksa atawa diganti sanggeus 2 taun atawa 60.000 km.

Nanging, upami kendaraan dilengkepan ranté waktos,

Teu kudu "2 taun atawa 60.000km" pikeun ngaganti eta.

 

6. Saringan oli

Daur ngagantian: 5000 km

Pikeun mastikeun kabersihan sirkuit minyak mesin dilengkepan filter oli dina sistem lubrication.

Pikeun nyegah pangotor dicampurkeun kana minyak disababkeun ku oksidasi, hasilna glial na sludge blocking sirkuit minyak.

Saringan oli kedah ngarambat 5000 km sareng oli kedah digentos dina waktos anu sami.

 

7. Saringan hawa

Daur ngagantian: 10.000 km

Fungsi utama saringan hawa nyaéta pikeun meungpeuk lebu sareng partikel anu kaseuseup ku mesin nalika prosés asupan.

Upami layarna henteu dibersihkeun sareng digentos salami lami, éta moal tiasa nutup lebu sareng awak asing.

Lamun lebu kaseuseup dina mesin, éta bakal ngabalukarkeun maké abnormal témbok silinder.

Janten saringan hawa paling saé dibersihkeun unggal 5.000 kilométer,

Anggo pompa hawa pikeun niup bersih, ulah nganggo cuci cair.

Saringan hawa kudu diganti unggal 10.000 kilométer.

 

8. Saringan béngsin

Daur ngagantian: 10.000 km

Kualitas béngsin terus ningkat, tapi pasti bakal dicampur sareng sababaraha najis sareng Uap,

Janten béngsin anu asup ka pompa kedah disaring,

Pikeun mastikeun yén sirkuit oli lemes sareng mesin tiasa dianggo normal.

Kusabab saringan gas mangrupikeun pamakean tunggal,

Éta kudu diganti unggal 10.000 kilométer.

 

9. filter AC

Daur ngagantian: 10.000 km inspeksi

Saringan AC dianggo dina cara anu sami sareng saringan hawa,

Nyaéta pikeun mastikeun yén AC mobil muka dina waktos anu sareng tiasa ngambekan hawa seger.

Saringan AC ogé kedah diganti sacara teratur,

Lamun pamakéan AC lamun aya bau atawa loba lebu ditiup kaluar tina stop kontak kudu cleaned jeung diganti.

 

10. Busi

Daur ngagantian: 30.000 km

Spark plugs langsung mangaruhan kinerja akselerasi jeung kinerja konsumsi bahan bakar mesin.

Lamun kurangna pangropéa atawa malah ngagantian on waktos keur lila, éta bakal ngakibatkeun akumulasi karbon serius tina mesin jeung karya silinder abnormal.

Busi kudu diganti sakali unggal 30.000 kilométer.

Milih busi, tangtukeun heula mobil nu dipaké model, tingkat panas.

Lamun anjeun ngajalankeun sarta ngarasa mesin keur underpowered, Anjeun kudu pariksa jeung ngajaga eta sakali.

HONDA Accord 23 hareup-2

11. Shock absorber

Daur ngagantian: 100.000 km

Bocor oli mangrupikeun prékursor pikeun ngaruksak panyerep kejut,

Sajaba ti éta, nyetir di jalan goréng nyata beuki bumpy atawa jarak ngerem leuwih panjang - tanda ruksakna shock absorber.

Piston-3

12. Suspénsi kontrol panangan leungeun baju karét

Daur ngagantian: 3 taun

Saatos leungeun baju karét ruksak, kendaraan bakal ngagaduhan sababaraha kagagalan sapertos simpangan sareng ayunan,

Malah posisi roda opat teu mantuan.

Lamun chassis kasebut taliti nalungtik, ruksakna leungeun baju karét gampang dideteksi.

 

13. Batang tarik setir

Daur ngagantian: 70.000 km

Rod steering Slack mangrupikeun bahaya kaamanan anu serius,

Ku alatan éta, dina pangropéa rutin, pastikeun pikeun pariksa bagian ieu taliti.

Trikna basajan: tahan rod, ngocok éta vigorously,

Upami teu aya oyag, maka sadayana henteu kunanaon,

Upami teu kitu, sirah bola atawa assembly rod dasi kudu diganti.

 

14. Pipa knalpot

Daur ngagantian: 70.000 km

Pipa knalpot mangrupakeun salah sahiji bagian paling rentan handapeun ca

Tong hilap ningali éta nalika anjeun mariksa.

Utamana jeung tilu - cara catalytic converter pipe knalpot, leuwih kudu taliti dipariksa.

 

15. Jaket lebu

Daur ngagantian: 80.000 km

Paling dipaké dina mékanisme steering, sistem nyerep shock.

Produk karét ieu tiasa sepuh sareng rengat kana waktosna, nyababkeun bocor minyak,

Jieun steering astringent na tilelep, gagal nyerep shock.

Biasana langkung perhatosan pikeun pariksa, saatos ruksak, langsung ganti.

 

16. sirah bal

Siklus ngagantian: 80.000km

80.000km inspeksi tina steering rod ball joint jeung jaket lebu

80.000km inspeksi luhur jeung handap kontrol panangan bal gabungan jeung jaket lebu

Ganti lamun perlu.

Bola setir kendaraan sami sareng sendi anggota awak manusa,

Éta salawasna dina kaayaan puteran sarta perlu lubricated ogé.

Alatan pakét dina kandang bal, lamun gajih deteriorates atawa defects bakal ngabalukarkeun bal kandang bal sirah pigura leupas.

Bagian anu ngagem mobil kedah nengetan rutin pikeun pangropéa sareng pangropéa, supados mobil tiasa ngajaga kaayaan nyetir anu séhat sareng aman, sahingga manjangkeun umur jasa mobil.Kusabab ruksakna bagian leutik kayaning bagian maké umum hese dihartikeun, kayaning kaca, bohlam lampu, wipers, hampang marake jeung saterusna biasana hésé pikeun nangtukeun alatan pamakéan teu bener ti nu boga, atawa masalah kualitas produk disababkeun ku karuksakan.Ku alatan éta, periode jaminan tina bagian rentan dina wahana jauh leuwih pondok ti sakabeh jaman jaminan kandaraan, pondok sababaraha poé, lilana 1 taun, sarta sababaraha dilumangsungkeun ku jumlah kilométer.


waktos pos: Nov-24-2022