Piston Rod

  • C35 C45 aci piston pikeun produsén pabrik shock absorber

    C35 C45 aci piston pikeun produsén pabrik shock absorber

    Cina top 3 shock absober rod piston pabrik pikeun mobil, motor C35 C45 Piston aci pikeun shock absorber pabrik pabrik diaméterna Luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Steel Bahan: SAE1035 / SAE1045 Chrome Ketebalan: 10 ~ 25 μm Chrome teu karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm Kakuatan ngahasilkeun Numutkeun bahan baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer El ...
  • Produsén rod piston ngaropéa kaluar aci shock absorber jalan

    Produsén rod piston ngaropéa kaluar aci shock absorber jalan

    Cina top 3 shock absober piston rod pabrik pikeun mobil, motor piston rod produsén ngaropéa kaluar jalan shock absorber aci Luar diaméterna: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Steel Bahan: SAE1035 / SAE1045 Chrome Kandel: 10 ~ 25 μm Chrome teu karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm Kakuatan ngahasilkeun Numutkeun bahan baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer ...
  • Cina top 3 shock absober produsén rod piston pikeun mobil, motor

    Cina top 3 shock absober produsén rod piston pikeun mobil, motor

    Cina top 3 shock absober rod piston pabrik pikeun mobil , motor Luar diaméterna: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Steel Bahan: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome teu karasa: 900 HV Min Kasar: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm Kakuatan ngahasilkeun Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Ac...
  • Cina top 3 shock absober pabrik aci pikeun mobil, motor

    Cina top 3 shock absober pabrik aci pikeun mobil, motor

    Max Auto Parts Ltd nyaeta Cina luhureun 3 pabrik di shock absorber industri Luar diaméterna: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Steel Bahan: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome teu karasa: 900 HV Min kasar: Ra 0. Max Straightness: 0.02 / 400mm Kakuatan ngahasilkeun Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Numutkeun bahan baja ...
  • Silinder Hidrolik Piston Rod SAE 1035, SAE1045 Hard Chrome Plated Rod

    Silinder Hidrolik Piston Rod SAE 1035, SAE1045 Hard Chrome Plated Rod

    Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Numutkeun sarat customer Kaayaan suplai: 1. Hard Chrome Plated 2...
  • Cina dijieun rod piston silinder hidrolik, rod piston pikeun shock absorber gas spring

    Cina dijieun rod piston silinder hidrolik, rod piston pikeun shock absorber gas spring

    Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Numutkeun sarat customer Kaayaan suplai: 1. Hard Chrome Plated 2...
  • Sistim hidrolik shock absober adjustable china dijieun Polandia aplikasi rod piston pikeun shock absober

    Sistim hidrolik shock absober adjustable china dijieun Polandia aplikasi rod piston pikeun shock absober

    Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Numutkeun sarat customer Kaayaan suplai: 1. Hard Chrome Plated 2...
  • Bahan nyaéta baja krom plated piston rod mobil / motor shock absorber sadia

    Bahan nyaéta baja krom plated piston rod mobil / motor shock absorber sadia

    Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Numutkeun sarat customer Kaayaan suplai: 1. Hard Chrome Plated 2...
  • Kualitas luhur teuas Chrome plated rod piston, rod piston kerung pikeun absorbers shock, cinyusu gas, damper

    Kualitas luhur teuas Chrome plated rod piston, rod piston kerung pikeun absorbers shock, cinyusu gas, damper

    Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Numutkeun sarat customer Kaayaan suplai: 1. Hard Chrome Plated 2...
  • Cina Top Shock Absorber Piston Rod produsén

    Cina Top Shock Absorber Piston Rod produsén

    Max Auto Parts ltd nyaéta Cina top 3 pabrik di industri shock absorber.Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test A...
  • Top Produsén rod Chrome kalawan harga alus ukuranana ngaropéa

    Top Produsén rod Chrome kalawan harga alus ukuranana ngaropéa

    Diaméter luar: Ø 6mm-35mm Panjang Total: 100mm -650mm Bahan Baja: SAE1035 / SAE1045 Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm Chrome karasa: 900 HV Min Kakasaran: Ra 0.1 Micron Max Straightness: 0.02 / 400mm bahan nu nurutkeun Strengthmm baja jeung sarat customer Kakuatan Tensile Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer Elongation Nurutkeun kana material baja Bend Test Numutkeun sarat customer ...
  • Shock Absorber ngagunakeun Chrome Plating Piston Rod

    Shock Absorber ngagunakeun Chrome Plating Piston Rod

    Piston rod utamana dipaké dina pneumatic hidrolik, mesin rékayasa, pabrik mobil jeung rod piston, pituduh mesin palastik pilar, mesin bungkusan, mesin percetakan, roller, mesin tékstil, mesin transportasi jeung sumbu, gerak linier jeung sumbu optik linier.