Shock Absorber ngagunakeun Chrome Plating Piston Rod

Katerangan pondok:

Piston rod utamana dipaké dina pneumatic hidrolik, mesin rékayasa, pabrik mobil jeung rod piston, pituduh mesin palastik pilar, mesin bungkusan, mesin percetakan, roller, mesin tékstil, mesin transportasi jeung sumbu, gerak linier jeung sumbu optik linier.


Rincian produk

Tag produk

Diaméter luar: Ø 6mm-35mm
Total Panjang: 100mm -650mm
Bahan baja: SAE 1035/SAE 1045
Ketebalan Chrome: 10 ~ 25 μm
Karasa Chrome: 900 HV Min
Kakasaran: Ra 0,1 Micron Max
Straightness: 0,02 / 400mm
Kakuatan ngahasilkeun Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer
Kakuatan regangan Nurutkeun kana bahan baja jeung sarat customer
Elongation Numutkeun materia baja
Uji Lengkung Numutkeun sarat customer
Kaayaan suplai: 1. Hard Chrome Plated
2. Perlakuan QPQ
3. Induksi Hardened
4. Dehidrogénasi & Tempered

Aplikasi:

Piston rod utamana dipaké dina pneumatic hidrolik, mesin rékayasa, pabrik mobil jeung rod piston, pituduh mesin palastik pilar, mesin bungkusan, mesin percetakan, roller, mesin tékstil, mesin transportasi jeung sumbu, gerak linier jeung sumbu optik linier.

I. Prosés bubuka.

The rod piston nyaeta teuas kromium plating dina permukaan substrat baja coated ku lapisan kandel tina kromium plating sarta ketebalan na ilaharna 10 mun 30 microns, ngagunakeun ciri kromium ngaronjatkeun kinerja bagian ', kayaning karasa, résistansi maké, résistansi panas jeung tahan korosi.
Fitur prosés rod piston dilapis krom keras:
1) efisiensi arus katoda saluhur 25% ~ 35%, sareng laju déposisi gancang pisan.
2) karasa tinggi (900 ~ 1200HV), retakan jaringan seragam jeung padet, résistansi abrasion alus; Microcracks bisa dihasilkeun, sarta jumlah microcracks bisa ngahontal 800-2000 lembar / cm (nurutkeun kabutuhan), sarta ngaronjatkeun anti- kamampuan korosi.
3) kamampuhan dispersi alus tina mandi plating, ketebalan seragam tina palapis, teu gampang pikeun ngahasilkeun fenomena tumor molotok kasar, sarta penampilan lapisan kromium téh caang jeung mulus;
4) palapis nu boga kakuatan beungkeutan kuat kalawan substrat, sarta pretreatment nu sarupa jeung téhnologi tradisional, sarta operasi leuwih gampang ti prosés tradisional;
5) eusi kromium trivalent dina mandi diwenangkeun janten lega, sarta eta biasana teu perlu ngaeureunkeun éléktrolisis pikeun kromium trivalent;
6) leyuran plating ngandung euweuh fluorida, euweuh unsur bumi langka, sarta euweuh korosi tina workpiece tanpa kakuatan low.

2. Aliran prosés.

1).Aliran prosés rod piston hidrolik.
Nyambungkeun rod ngagunakeun 35 baja, téhnologi processing: tiis-digambar ngabentuk hiji péngkolan hiji hardening induksi frékuénsi sedeng kontinyu, a grinding cylindrical, a grinding cylindrical rupa a grinding rupa cylindrical shearing section.at pagawean a plating kromium mun hidrogén tempering shearing section.at rupa. grinding.In raraga ngaronjatkeun kualitas permukaan sarta lalawanan korosi tina rod piston, prosés pagawean super ieu ditambahkeun saméméh plating Chrome.

2).Prosés plating rod piston.
Inspeksi saméméh plating - pak fixture gantung - degreasing kimiawi, minyak angkat listrik - cai - aktivasina pickling - cai cuci- momen, piston rod kromium plating, daur ulang cai - cuci cai - unloading nongkrong fixture - inspeksi

batang (5) batang (4)

Parabot

batang (3)

Puseur tés

batang (2)

3.Packing tina rod piston

Unggal rod bakal perlakuan minyak kahiji, teras misahkeun ku lapisan jeung lapisan, hiji-hiji.
Unggal kotak leutik nganggo kantong VCI pikeun ngajaga tina karat, teras kotak kana palet kai.
Beurat jeung ukuranana bisa dijieun nurutkeun sarat customer.

batang (1)

FAQ

Q1.Naha anjeun Pabrikan atanapi Perusahaan Dagang?
A1: Kami produsén sarta kami boga lisénsi pikeun ngekspor suku cadang mobil,
kami geus di garis ieu 10 taun
 
Q2.Jenis bagian naon anjeun tiasa nyadiakeun?
A2: 1.Shock absorber 2. Piston rod 3. Minyak segel 4. Bagian karét 5. Bubuk metallurgy bagian jsb.
 
Q3.Naon waktos produksi anjeun?
A3: Biasana éta 30 poé kalénder, tapi gumantung kana PO.kuantitas. 
Q4.Naon cara pembayaran anjeun?
A4: Kami nampi pembayaran ku Western Union, T / T, L / C.Biasana,
30% deposit sateuacanna, 70% kasaimbangan saméméh kiriman
 
Q5.Pangiriman Port?
A5: Guangzhou, Ningbo, Shanghai
Q6.Naon jasa séjén anu anjeun tiasa nawiskeun?
A6: jasa OEM, wilujeng sumping pikeun ngirim kami gambar desain pikeun ngembangkeun hiji garis produk anyar.
jasa ngaropéa, urang bisa mantuan anjeun ngarancang packing Anjeun.
Q7.Kumaha carana abdi tiasa meunang jaminan?
A7: Salila periode jaminan, produk naon waé anu ruksak kusabab éta
masalah kualitas bisa dirobah haratis.
Q8: Kumaha carana abdi tiasa sampel anjeun?
A8: Kahiji maneh ngabejaan urang nu ukuran diperlukeun, lajeng urang cobaan pikeun manggihan tina model urang ayeuna, lamun aya kapang ayeuna, sampel bakal bébas, lamun euweuh kapang ayeuna, urang bisa nyadiakeun ukuran sarupa atawa nyieun kapang anyar.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami