Bagian Sintered

  • Cina pabrik luhureun bubuk Shock absorber sintered Bagian (piston, klep basa, pituduh rod) pikeun mobil jeung motor

    Cina pabrik luhureun bubuk Shock absorber sintered Bagian (piston, klep basa, pituduh rod) pikeun mobil jeung motor

    Pabrik bagian Sintered Max Auto Parts ltd nyaéta pabrik 2 luhur Cina di struts shock, shock absorber damper industri.Piston bagian Sintered, klep dasar sareng pituduh rod maénkeun peran anu penting dina nyerep kejut, sanés rusiah yén baheula sababaraha pabrik Cina henteu paduli ngeunaan kualitas, anu nyababkeun seueur masalah, dina kaayaan ieu, pabrik urang ku ningkatkeun téknis, ngarobah mesin, precision sarta kualitas geus ngahontal dunya luhur shock absorber produsén urang ap ...
  • Shock struts powder Metallurgy Parts (piston, base valve, rod guide) pikeun mobil sareng motor

    Shock struts powder Metallurgy Parts (piston, base valve, rod guide) pikeun mobil sareng motor

    Pabrik kami ayana di Cina, Kota Ningbo.Ieu sababaraha pidéo ngeunaan jalur produksi pabrik urang.Max Auto Parts ltd nyaéta Cina top 2 pabrik di shock struts, shock absorber damper industri.Piston bagian Sintered, klep dasar sareng pituduh rod maénkeun peran anu penting dina nyerep kejut, sanés rusiah yén baheula sababaraha pabrik Cina henteu paduli ngeunaan kualitas, anu nyababkeun seueur masalah, dina kaayaan ieu, pabrik urang ku ningkatkeun téknis, ngarobah mesin, precision ...
  • Pabrik chinna bubuk shock absorber bagian Metallurgy piston, klep dasar, pituduh rod

    Pabrik chinna bubuk shock absorber bagian Metallurgy piston, klep dasar, pituduh rod

    Max Auto Parts ltd nyaéta pabrik 2 luhur Cina di Shock absorber, shock struts industri.Piston bagian Sintered, klep dasar sareng pituduh rod maénkeun peran anu penting dina nyerep kejut, sanés rusiah yén baheula sababaraha pabrik Cina henteu paduli ngeunaan kualitas, anu nyababkeun seueur masalah, dina kaayaan ieu, pabrik urang ku ningkatkeun téknis, ngarobah mesin, precision sarta kualitas geus ngahontal dunya luhur shock absorber produsén urang approve, kawas Bilstein, VW.Henteu...
  • Bubuk Metal Sintered Bagian dasar klep pikeun Shock Absorber

    Bubuk Metal Sintered Bagian dasar klep pikeun Shock Absorber

    The piston jeung klep handap utamana nyadiakeun damping pikeun shock absorber, rod pituduh utamana pituduh pikeun gerakan rod piston.
    Prosés téhnologis: Pergaulan bubuk - ngabentuk - sintering - beberesih - perlakuan uap - Bending-Pencét bushing-Panémbong inspeksi, packing