Rincian rod piston

Batang piston mangrupikeun bagian anu nyambungkeun anu ngadukung padamelan piston.Éta mangrupikeun bagian anu gerak kalayan gerakan anu sering sareng syarat téknis anu luhur, anu biasana dianggo dina bagian anu pindah tina silinder minyak sareng silinder.Nyandak silinder hidrolik sabagé conto, éta diwangun ku silinder, rod piston (rod silinder), piston sareng panutup tungtung.Kualitas ngolah na langsung mangaruhan hirup jeung reliabilitas sakabeh product.The sarat machining tina rod piston anu luhur, sarat roughness permukaan anu Ra0.4 ~ 0.8μm, sarta coaxiality sarta ngagem sarat lalawanan anu ketat.Fitur dasar rod silinder nyaéta pamrosésan aci elongated, anu sesah diolah sareng parantos ngaganggu tanaga ngolah.

Peran rod piston.

Fungsi rod piston nyaéta pikeun nyambungkeun piston sareng sirah silang, mindahkeun gaya anu aya dina piston sareng ngajalankeun gerak piston.

Syarat dasar pikeun rod piston:

(1) boga kakuatan cukup, stiffness jeung stabilitas;

(2) Alus lalawanan maké jeung akurasi machining tinggi jeung sarat roughness permukaan;

(3) Ngaleutikan pangaruh konsentrasi stress dina struktur;

(4) mastikeun yén sambungan téh dipercaya jeung nyegah loosening;

(5) desain struktur rod piston pikeun mempermudah disassembly of piston nu

Téknologi pangolahan

Rod piston diolah ku rolling, ku kituna pikeun ngaronjatkeun résistansi korosi beungeut jeung reureuh generasi atawa perluasan retakan kacapean, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kakuatan kacapean rod silinder.Ngaliwatan ROLLING ngabentuk, lapisan hardening tiis kabentuk dina beungeut rolling, nu ngurangan deformasi elastis jeung palastik tina beungeut kontak tina pasangan grinding, ku kituna pikeun ngaronjatkeun daya tahan maké tina beungeut rod silinder sarta nyegah kaduruk disababkeun ku grinding. .Saatos rolling, roughness permukaan nurun sarta sipat jalangan anu ningkat.Dina waktos anu sami, karusakan gesekan kana cingcin segel atanapi segel salami gerakan piston rod silinder dikirangan, sareng umur jasa umum silinder ningkat.Téknologi Rolling mangrupikeun jinis efisiensi tinggi sareng ukuran téknologi kualitas luhur.

Téknologi prosés

Rod piston diolah ku rolling, ku kituna pikeun ngaronjatkeun résistansi korosi beungeut jeung reureuh generasi atawa perluasan retakan kacapean, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kakuatan kacapean rod silinder.Ngaliwatan ROLLING ngabentuk, lapisan hardening tiis kabentuk dina beungeut rolling, nu ngurangan deformasi elastis jeung palastik tina beungeut kontak tina pasangan grinding, ku kituna pikeun ngaronjatkeun daya tahan maké tina beungeut rod silinder sarta nyegah kaduruk disababkeun ku grinding. .Saatos rolling, roughness permukaan nurun sarta sipat jalangan anu ningkat.Dina waktos anu sami, karusakan gesekan kana cingcin segel atanapi segel salami gerakan piston rod silinder dikirangan, sareng umur jasa umum silinder ningkat.Téknologi Rolling mangrupikeun jinis efisiensi tinggi sareng ukuran téknologi kualitas luhur.

pamakéan produk:

Rod piston utamana dipaké dina pneumatic hidrolik, mesin konstruksi, rod piston manufaktur mobil, kolom pituduh mesin plastik, mesin bungkusan, mesin percetakan roller, mesin tékstil, sumbu mesin transmisi, sumbu gerak linier.

IMG_0040

Produk MAX kalebet:rod piston, stamping bagian ( spring korsi , bracket ) , shims , piston rod , bubuk metallurgy bagian ( piston , rod pituduh ), segel minyak jeung saterusna.


waktos pos: Nov-11-2022