Kualitas Jerman Cina Harga Monotube Damping coilover adjustable

Katerangan pondok:

Coilover tiasa sacara bébas nyaluyukeun jangkungna shock absorber sareng ukuran gaya damping internal, anu tiasa ngajantenkeun kendaraan mudik dina hal jangkungna kendaraan sareng karasa gantung, anu gaduh playability anu luhur pisan sareng kalenturan.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Bagian Coiloverdina Auto Shock Absorber
Perlakuan permukaan Palapis bubuk / Chromed
Warna Beungeut Beureum / Emas / Biru / Hideung / Biru / Hideung, sakumaha sarat customer.
Aplikasi BMW E46 atawa mobil séjén
Bisa diatur Damping adjustable, jangkungna adjustable, sarta silinder adjustable
Kontrol kualitas Dilaksanakeun ku ISO9001 / TS16949: 2002
Bungkusan Kotak Warna Batin, Kotak Karton Luar-Standar
Print Logo customer urang Leres, Logo Cetak dina kotak Warna / dina Awak Shock duanana sayogi
Palayanan OEM
Garansi garansi 1 taun pikeun sagala cacad manufaktur
kuantitas: 2 sapotong hareup + 2 sapotong pungkur
jangkungna adjustable Sumuhun
Damper adjustable Damper
piring camber adjustable Sumuhun
Fitur - Kalolobaan komponén dijieun tina 6063 aluminium kalawan T6 pikeun ngaronjat karasa
- kaunggulan kaasup kakuatan alus teuing, sarta aluminium mantuan ngajaga beurat handap.
- Cinyusu kinerja Tensile - Dina 600,000 kali terus-terusan nguji, distorsi cinyusu kirang ti 0,04%.
Tambih Deui, perlakuan permukaan husus nyaéta pikeun ngaronjatkeun durability jeung kinerja.
-Kabéh sisipan nganggo sapatu karét anu dipasang pikeun ngajaga damper sareng tetep bersih.
Cara anu gancang sareng murah pikeun ningkatkeun tampilan mobil anjeun.
- Bantal Ball Gunung kalayan bantalan buleud
- bushings Poly Urethane (Lamun lumaku)
- Kakuatan coated Damper Awak
-Oil Seal nganggo segel minyak merek terkenal -NOK, kinerja sealing anu saé, hirup saluhur 2000000 atanapi langkung
-Piston Rod Eunteung-perlakuan permukaan, Hard chrome plated, dijieun stregth tensile jeung kakuatan compressive luhur 800 Mpa

Kaunggulan jeung kalemahan refitting coilover nu

Kauntungan:
1. coilover bisa kalawan bébas ngaluyukeun jangkungna tina shock absorber jeung ukuran gaya damping internal, nu bisa nyieun kandaraan pindah deui mudik dina watesan jangkungna wahana jeung karasa gantung, nu geus kacida luhurna. playability sarta kalenturan.
2. Dibandingkeun jeung shock absorber pneumatic, coilover ogé boga kaunggulan struktur basajan tur kompak;jeung kaunggulan reliabiliti keur dasarna bébas tina gangguan lingkungan.

cilaka:
1. Lamun datang ka modifikasi kandaraan, eta dasarna bakal ngalibetkeun sababaraha isu kaamanan.Sedengkeun pikeun coilover dirobah, lamun kualitas produk teu bisa dijamin, atawa prosés assembly dirobah teu minuhan sarat, lajeng bakal aya bahaya kaamanan hébat.
2. Dibandingkeun jeung shock absorber pneumatic, adjustment jangkungna coilover nu bisa digambarkeun salaku cacad pangbadagna na.Kusabab watesan struktur shock absorber, adjustment of coilover perlu ngabongkar sakabéh shock absorber tina wahana.Dina waktos anu sami, sajumlah ageung alat khusus diperyogikeun dina sadayana prosés.

Kumaha carana nyaluyukeun coilover janten nyaman

Ngeunaan kanyamanan tina twisting huntu, urang utamana nyaluyukeun gaya damping.
Nu leuwih luhur damping nu, nu goréng kanyamanan, tapi leuwih hade rojongan na pikeun wahana, nu bisa minuhan kaperluan nyetir sengit;nu handap damping nu, nu hadé kanyamanan, tapi rojongan na pikeun wahana bakal robah sasuai.Bédana.
Sacara umum, aya kenop pikeun nyaluyukeun gaya damping luhureun coilover nu.Ku péngkolan jarum jam jeung counterclockwise, urang bisa kalayan gampang nyaluyukeun softness sarta karasa.Sedengkeun pikeun kumaha nyaman adjustment, éta gumantung kana pangalaman sabenerna juragan.

The coilover dijieun ku Max Auto ngagunakeun Chrome plating rod piston kerung, pikeun mastikeun gaya damping stabil.
Éta ngagunakeun cinyusu kinerja tegangan tinggi - Dina 600,000 kali terus-terusan nguji, distorsi cinyusu kirang ti 0,04%.
-Oil Seal nganggo segel minyak merek terkenal -NOK, kinerja sealing anu saé, hirup saluhur 2000000 atanapi langkung.

Urang nyadiakeun warrenty 1 taun, dina 1 taun sanggeus ngajual, lamun aya kualitas misalna minyak bocor, urang bakal nyadiakeun ngagantian bagian haratis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami