Bubuk Metal Sintered Bagian dasar klep pikeun Shock Absorber

Katerangan pondok:

The piston jeung klep handap utamana nyadiakeun damping pikeun shock absorber, rod pituduh utamana pituduh pikeun gerakan rod piston.
Prosés téhnologis: Pergaulan bubuk - ngabentuk - sintering - beberesih - perlakuan uap - Bending-Pencét bushing-Panémbong inspeksi, packing


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk:

The piston jeung klep handap utamana nyadiakeun damping pikeun shock absorber, rod pituduh utamana pituduh pikeun gerakan rod piston.

Max Auto mangrupikeun produsén anu paling luhur dina metalurgi listrikbagian sintered, utamana dipaké pikeun komponén shock absorber.

Prosés téhnologis: Pergaulan bubuk - ngabentuk - sintering - beberesih - perlakuan uap - Bending-Pencét bushing-Panémbong inspeksi, packing

Pergaulan bubuk: Fe - C - Cu bubuk ku tabung dénsitas luhur pikeun miceun najis, mesin blending otomatis 360 ° puteran leuwih ti 4 jam, nyieun bahan campuran merata
Molding: kapang precision kalawan otomatis CNC pencét hidrolik pikeun mastikeun dénsitas sadaya bagian minuhan sarat prosés sanggeus mencét.
Sintering: produk ieu dikawasa ku tipe sabuk tungku sintering net, nu ensures sipat mékanis jeung karasa produk pikeun minuhan sarat teknis.
Immersion minyak: nempatkeun produk dina wadah tekanan tinggi ambéh minyak bisa pinuh nembus kana pori produk sarta nyingkahan karat tina siklus engké.
Plastik: kapang precision kalawan pinuh otomatis CNC pencét hidrolik, dénsitas produk jeung sipat mékanis anu salajengna ningkat sanggeus mencét, sarta dimensi minuhan sarat tina gambar.
Machining: rengse liang, alur jeung detil séjén produk.
Beberesih: sabuk bolong ngadopsi mesin beberesih ultrasonik pikeun ngaleungitkeun najis sareng filing beusi.
Perawatan uap: produk dirawat ku uap dina tungku listrik, anu ningkatkeun sipat mékanis produk, sareng lapisan oksidasi permukaan ngabantosan nyegah karat.
Packing: piston nu katutupan ku mesin kontrol numeris pinuh otomatis ngawengku PTFE lubrication sabuk.
Pencét bushing: dipencet kana DU bushing.
Inspeksi penampilan, bungkusan.

spésifikasi:

Rincian produk

Ngaran Produk Bubuk Metal Sintered Bagian pikeun Shock Absorber
Bahan (MPIF 35) FC-0205 (DIN 30910-4) Sint C10, Fe, Kasaimbangan, Cu 1,5-3,9%, C 0,3-0,6%
Kapadetan 6,4-6,9 g / cm3 sanggeus oksidasi uap
Teu karasa 60-115 HRB, ngamuat 1 kN, diaméter bal 1/16″
Perlakuan permukaan Oksidasi uap, 2 jam, Fe3O4: 0,004-0,005mm, darajat oksidasi 2-4%
Toleransi anu teu ditangtukeun ISO 2768 – m / H14, h14, +- IT14/2
Penampilan Taya crumbling, retakan, exfoliation, voids, looseness, pitting logam jeung defects séjén
Aliran Prosés Campuran bubuk - Ngabentuk - Sintering - Impregnasi minyak - Ukuran -
beberesih ultrasonik - oksidasi uap - impregnation minyak - Final
inspeksi - (+ DP4 bushing / + pita PTFE) bungkusan
Aplikasi Pikeun mobil, motor jeung sapédah shock absorber
Keunggulan Kami : 1. Leuwih ti ayeuna 3000 molds, simpen ongkos kapang Anjeun
2. sertipikat ISO / TS 16949: 2009
3. harga kalapa
4.Strictly kapasitas kadali kualitas APQP, FEMA, MSA, PPAP, SPC

Fasilitas Produksi

01 02 03 04 05

Sarana Ujian

UJI (2) UJI (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami