Disesuaikeun Stainless steel ipis washers datar shims

Katerangan pondok:

Alat anu ngatur jalanna cairan pikeun ngirangan tekananna atanapi ngarobih aliran sareng arah aliranna

The shims dijieun ku Max Auto, biasana ngagunakeun bahan SK4, SK5, C20 jeung C100.eta geus dijual pikeun loba brand kawentar produsén shock absorber, kayaning Tenneco, kyb, Showa, KW

Urang tiasa nampi MOQ leutik sapertos 100 PCS, pikeun jumlah ageung urang tiasa nawiskeun diskon khusus.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
Materail SK4, SK5,65MN, CK101, C100S, SUS, 20C, jsb
Kandelna 0.1mm-3.5mm
Kasadiaan OEM, ODM
Kapang Langkung ti 3500
Sertifikasi ISO9001, TS16949
Aplikasi Shock absorber, produk éléktronik, mesin, compressor, jsb
Bungkusan
Bungkusan Drying antirust atanapi oiled, kantong pe, karton, Pallets

Inpormasi produk

The shims ku Max Auto ngagunakeun bahan kualitas luhur, kayaning SK4, SK5, C100, SUS, éta tahan karat alus sarta lalawanan korosi.
Ieu produksi precision, kalawan struktur stabil, Polandia tanpa burr edges rounded.
Unggal produksi shims aya dina rencana prosés produksi sareng prosés pamariksaan.

Aplikasi shims: Seueur industri, khususna dina alat-alat rumah tangga, unsur tabung dipanaskeun listrik, asesoris saklar, suku cadang mobil, asesoris termostat, kelengkapan peralatan médis.

FAQ

Q1.Naha anjeun Pabrikan atanapi Perusahaan Dagang?
A1: Kami produsén sarta kami boga lisénsi pikeun ngekspor suku cadang mobil, urang geus di garis ieu 10 taun.

Q2.Naon waktos produksi anjeun?
A2: 5 poé gawé pikeun barang di stock, 15-45 poé pikeun produk masal.

Q3.Naon cara pembayaran anjeun?
A3: Urang narima pembayaran ku Western Union, T/T, L/C.Biasana, deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman

Q5.Naon jasa séjén anu anjeun tiasa nawiskeun?
A5: jasa OEM ODM, wilujeng sumping pikeun ngirim kami gambar desain pikeun ngembangkeun hiji garis produk anyar.
jasa ngaropéa, urang tiasa mantuan Anjeun mendesain produk Anjeun .The shims of Max Otomatis dijual ka loba brand shock absorber kawentar, kayaning Tenneco, KYB, Showa jeung saterusna.

The shims dijieun ku Max Auto, biasana ngagunakeun bahan SK4, SK5, C20 jeung C100.eta geus dijual pikeun loba brand kawentar produsén shock absorber, kayaning Tenneco, kyb, Showa, KWFunction of shims di shock absorber:

Alat anu ngatur jalanna cairan pikeun ngirangan tekananna atanapi ngarobih aliran sareng arah aliranna

Urang tiasa nampi MOQ leutik sapertos 100 PCS, pikeun jumlah ageung urang tiasa nawiskeun diskon khusus.

SHIM (5)

RANGE PRODUK

SHIM (1)

LINE PRODUKSI

SHIM (3) SHIM (2)

Parabot pamariksaan

SHIM (4)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami